Stand Up Comedy cu Dan Badea

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 4 Aprilie 2019, 20:00 Joi
Preț: 30 lei
Telefon Informații: 0760 588 066
Locul:Bucureşti, ArenA Pub
Evenimentele trecute
  • 10 Februarie 2019, 20:00 Duminică

Descriere

Dan Badea unul dintre cei mai apreciati artisti de stand up comedy din Romania protagonist al emisiuni de pe HBO Romania –“Stand up Café” vine sa ne incante cu glume bune si sa ne scoata din cotidian oferindu-ne un “stand up cu cantec”.
A început de jos și cu material foarte curat, pentru ca in timp sa se detaseze si sa-si gaseasca personalitatea si unicitatea pe scena.
Vino sa incepi saptamana cu buna dispozitie si hohote de ras alaturi de gasca la o bere rece in ArenA Pub

Pretul unui bilet este de 30 de lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii .

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?