Târgul Indagra 2018

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 31 Octombrie - 4 Noiembrie 2018
Locul:Bucureşti, Romexpo Bucureşti

Descriere

Centrul Expoziţional ROMEXPO găzduieşte între 31 octombrie și 4 noiembrie a.c. cea mai importantă manifestare cu profil agricol, organizată anual în România, INDAGRA - Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei (www.indagra.ro) INDAGRA 2018 este organizată de ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comert și Industrie din România.

Manifestarea reunește sute de companii din întreaga lume, din țări cu tradiţie în domeniul agricol, exportul şi importul de produse şi echipamente performante. Una dintre noutățile acestei ediții este aceea că suprafața de desfășurare va cuprinde și unul dintre noile spații Romexpo, pavilionul B2, care beneficiază de facilități la nivel internațional.

La INDAGRA 2018 sunt așteptați peste 65.000 de vizitatori. Tot ce este nou pe piața agricolă se poate achiziționa la Indagra chiar și cu discount-uri cuprinse între 10 și 50 % la serviciile, produsele și echipamentele expuse.

Târgul reprezintă cel mai important eveniment românesc cu caracter agricol, numărul mare de expozanți, ofertele acestora şi activitățile conexe din cadrul lui demonstrând potenţialul și capacitatea producătorilor şi distribuitorilor din domeniu, români şi străini, de a aduce pe piaţă produse şi echipamente moderne, în scopul de a crește performanţele și profitul în: cultura legumelor, fructelor şi seminţelor, creşterea animalelor, viticultură şi vinificaţie.

De la INDAGRA 2018 nu lipsesc companiile care produc, importă și distribuie: echipamente, mașini și utilaje care asigură o mai mare flexibilitate şi o creştere rapidă a productivităţii, îngrășăminte, material săditor, seminţe, răsaduri și sisteme moderne pentru horticulturori și agricultori, sisteme de irigații, sere și solarii, produse și servicii din sectorul zootehnic, echipamente pentru viticultură.

Program de vizitare:
31 octombrie– 3 noiembrie (miercuri - sâmbătă), între orele 09.00 şi 19.00
4 noiembrie (duminică), între orele 09.00 şi 16.00

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?