The International Wine Festival of Romania

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 25 - 26 Mai 2019

Descriere

Descoperă excelența vinurilor românești, dar și a celor internaționale, pe 25 și pe 26 mai, la RO-Wine | The International Wine Festival of Romania!

Se pregateste o editie RO-Wine cu totul speciala, cu o selecție spectaculoasă de vinuri premium și superpremium, dar si cu o serie de noutati menite sa satisfaca si sa surprinda dorintele si nevoile vizitatorilor si ale producatorilor participanti la RO-Wine.

Ro-Wine va găzdui în această primăvară zona “Gourmet Experience”, amenajată în vecinătatea zonei de expunere a vinurilor participante la festival.
Producători internaționali și autohtoni vor expune spre degustare, vor prezenta, vor povesti, vor face asortări de vin cu mâncare si chiar își vor putea găti produsele în stațiile de “live cooking” special amenajate. Proprietari și manageri de restaurante, chef-i și F&B manageri, importatori, distribuitori de delicatese si reprezentanți ai magazinelor de profil le vor pune la dispoziție vizitatorilor o gamă variată de delicatese din toate colțurile lumii.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?