Universitatea de rasete

Imagini

Informații

Data: 27 Noiembrie 2022, 19:00 Duminică
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Universitatea de rasete
Începutul evenimentului:27 Noiembrie 2022, 19:00
Evenimentele trecute
  • 20 Octombrie 2022, 19:00 Joi
  • 24 Iunie 2022, 19:00 Vineri
  • 19 Aprilie 2022, 19:00 Marți

Descriere

În Japonia anului 1940, un tânăr dramaturg de comedie se prezintă la biroul cenzorului pentru a i se aproba cel mai nou text. Fără această aprobare, premiera teatrului este în pericol, așa că toți actorii o așteaptă cu sufletul la gură.
Presiunea de pe umerii dramaturgului este imensă, prin urmare acesta este hotărât să facă tot ce este nevoie pentru a obține răspunsul dorit.
Întâlnirea dintre cenzor și dramaturg începe foarte dur, cenzorul fiind un adevărat dușman al comediei și al râsetelor. De la o zi la alta, pasiunea, creativitatea și umorul dramaturgului câștigă teren și dărâmă zidul dintre cei doi, aceștia sfârșind prin a lupta cot la cot în numele teatrului și al comediei de calitate.
Spectacolul reprezintă întâlnirea a doi mari actori din generații diferite, binecunoscutul Răzvan Vasilescu și Alexandru Voicu, un tânăr actor care a reușit deja să se afirme într-un timp foarte scurt.

“Universitatea de râsete” este o comedie inteligentă, plină de suspans și răsturnări surprinzătoare de situație. Relația dintre cei doi atinge de-a lungul spectacolului culmi neașteptate care promit să amuze dar și să emoționeze publicul până la lacrimi.

Cu: Răzvan Vasilescu, Alexandru Voicu
Costume: Radu Mada

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?