Unora le place jazz-ul… Workshop classy cu Vanda Ștefănescu

Imagini

Informații

Data: 13 Iunie 2021, 13:00 Duminică

Descriere

Un workshop distractiv și imersiv în povestea stilului de dans care a revoluționat cinematografia începând cu anii ’20, Jazz-ul.
Evenimentul se desfășoară în cadrul Classy Film Festival. Vezi trailer-ul festivalului aici: https://youtu.be/GgG5AZgSjYk
Adaptat din stilurile de dans afro-americane de la sfârșitul anilor 1800, dansul jazz se concentrează mai mult pe expresie decât pe coregrafii și rutine rigide.
Chiar dacă a evoluat într-o multitudine de stiluri, de la dansuri sociale la stiluri academice, jazz-ul ca stil de dans este de obicei un prim pas excelent pentru oamenii care nu au mai dansat niciodată.
Asa că fiți pregătiți să învățați mișcari simple, ritmice si elemente de bază, călătorind în timp până în epoca de aur a Hollywood-ului.
Dacă și ție îți place jazz-ul și vrei să petreci o după-amiază glamour pe ritmuri de dans completează acest formular: https://forms.gle/mRADYFwuVeLRJbDfA și cele mai jazzy 8 răspunsuri vor fi premiate cu un loc la workshop. Încă 3 locuri vor fi oferite prin tragere la sorți.
Așteptăm cu nerăbdare răspunsurile voastre până pe data de 01.06.2021. Doar cei selectați vor fi contactați până pe 6.06.2021, fiind necesară confirmarea de participare.
Durata workshop : 2 ore + pauză
Masca este obligatorie pe durata workshop-ului. Vă mulțumim pentru respectarea măsurilor de siguranță împotriva Sars-CoV-2.

Detalii

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?