Urban Fair

Imagini

Informații

Data: 12 - 13 Iunie 2021
Telefon Informații: 0721033509
Evenimentele trecute
  • 22 - 23 Mai 2021

Descriere

22-23 mai 2021

Vara incepe cu Urban Fair la Maison 13!

Stim ca ti-a fost dor de shopping-ul urban si alternativ. Si noua ne-a fost dor de intalnirile cu tine, iubitorule de handmade!
Intre 22-23 mai 2021, orele - te asteptam pe terasa la Maison 13 cu suprizele sezonului. Fie ca vrei sa iti reinoiesti garderoba, fie ca iti fac cu ochiul deliciile urbane sau esti in cautare de accesorii, bijuterii, jucarii ori decoratiuni pentru casa, cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau! Daca vii cu cei mici, ii poti lasa la atelierele de creatie cat timp tu iti savurezi cafeaua proaspata si interactionezi cu artizanii.
Intrarea este libera.Daca vrei sa devii expozant te rugam sa ne trimiti un e-mail la adresa office@madamesophie.ro (e-mailul trebuie sa contina urmatoarele informatii: nume, prenume / nume brand, nr. telefon, o scurta descriere a brand-ului, un set de 3 fotografii, link catre site sau pagina de fb) sau poti folosi formularul de mai jos.
https://forms.gle/CGtVHXmNojUnbenE6

Detalii

 

12-13 iunie 2021

Vara incepe cu Urban Fair la Maison 13!

Stim ca ti-a fost dor de shopping-ul urban si alternativ. Si noua ne-a fost dor de intalnirile cu tine, iubitorule de handmade!
Intre 12-13 iunie 2021, orele 12:00 - 20:00 - te asteptam pe terasa la Maison 13 cu surprizele sezonului. Fie ca vrei sa iti reinoiesti garderoba, fie ca iti fac cu ochiul deliciile urbane sau esti in cautare de accesorii, bijuterii, jucarii ori decoratiuni pentru casa, cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau!
Daca vii cu cei mici, ii poti lasa la atelierele de creatie cat timp tu iti savurezi cafeaua proaspata si interactionezi cu artizanii.
Intrarea este libera.
Daca vrei sa devii expozant ne poti trimite un e-mail la adresa office@madamesophie.ro (e-mailul trebuie sa contina urmatoarele informatii: nume, prenume / nume brand, nr. telefon, o scurta descriere a brand-ului, un set de 3 fotografii, link catre site sau pagina de fb) sau poti folosi formularul de mai jos.
https://forms.gle/CGtVHXmNojUnbenE6 

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?