Whisky Fest 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 - 16 Noiembrie 2019

Descriere

Whisky Fest, primul festival din România dedicat iubitorilor de băuturi fine, anunță cu poftă cea de-a treia ediție ce va aduce în același loc peste 200 de etichete de whisky,
Astfel, pasionații de whisky vor avea ocazia să descopere o diversitate de arome și gusturi, de la sortimentele cele mai populare până la rarități cu tradiție, unele dintre ele prezentate în premieră în România.

Whisky Fest este ocazia cunoscătorilor sa asiste la masterclassuri susținute de brand ambassadori internaționali ai celor mai mari producatori din lume. Evenimentul se adresează tuturor celor care apreciază calitățile unui whisky și doresc să descopere poveștile din spatele unora dintre cele mai reprezentative arome.

Prețul unui bilet este de 50 de lei pe zi, indiferent de ziua participării și va include un pahar special Glencairn, dedicat evenimentului, pe care vizitatorii îl vor primi cadou pentru a degusta băuturile din cadrul festivalului. Cei care doresc să participe în ambele zile pot achiziționa un abonament la prețul de 70 de lei.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?