WishFest

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 14 - 15 Septembrie 2019

Descriere

WishFest, primul festival dedicat lampioanelor pe apă, între 14 – 15 septembrie, în București Muzică live cu Firma, Grimus, Pinholes, Dimitri’s Bats și mii de lumini pe malul lacului Floreasca

WishFest este primul festival din România dedicat lampioanelor pe apă și va avea loc pe 14 și 15 septembrie, pe malul lacului Floreasca din București. Evenimentul aduce la un loc concerte live și DJ set-uri, activități sportive pe apă, plimbări cu vaporașul pe lac, lansare zilnică de lampioane personalizate și zeci de feluri de mâncare cu pește și fructe de mare, pregătite de chefi renumiți.
Curioșii vor putea învăța tainele pregătirii fructelor de mare la sesiunile de live cooking iar pe 14 septembrie, Taverna Racilor, împreună cu Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism, se pregătește pentru un adevărat tur de forță gastronomic. Vizitatorii sunt invitați să vadă cum o echipă de 30 de bucătari, coordonată de bucătarul chef al Tavernei Racilor, va prepara cel mai mare tapas de caracatiță din lume, cu un timp de tăiere ce va deveni noul record mondial – 15 minute.
Bucătarii specializați în fructe de mare vor pregăti la WishFest o rețetă proprie de tapas de caracatiță, iar din cele 500 de kilograme de materie primă vor rezulta peste 2.500 de porții, pe care pofticioșii vor avea ocazia să le deguste în cadrul festivalului.
Pe lângă festinul culinar, festivalul se dorește a fi o experiență inedită pentru toate vârstele. Publicul poate participa la o mulțime de activități printre care se vor regăsi tatuajele cu henna și codițele colorate, dar și atelierele de personalizare creativă a lampioanelor, iar seara lacul se va lumina cu mii de dorințe purtate de lampioane. Pe scena amenajată pe lac vor urca Dimitri’s Bats, Pinholes, Grimus și Firma.
Wishfest este un eveniment responsabil, cu grijă față de mediul înconjurător și toate măsurile pentru a-l proteja au fost luate – toate lampioanele sunt create manual din materiale biodegradabile (hârtie de orez și lemn) iar seară de seară, o echipă dedicată va igieniza malurile și suprafața lacului.

Detalii despre program și activități se pot vedea pe https://wishfest.ro/ 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?