Workshop: Urban Botanic Sketching

Imagini

Informații

Data: 14 Mai 2022, 11:00 Sâmbătă
Locul: Tucano Coffee (Afi Park 4 & 5), Blvd. Timișoara, 4a, București, Romania

Descriere

Pe data de 14 mai hai cu noi la la Tucano Madagascar la un curs de Urban Botanic Sketching. Vă invităm la un exercițiu mindful de observare a naturii ndin viața de zi cu zi, prin tehnica de schițare a ceea ce ne oferă natura la tot pasul - din parc, din pădure, din fața blocului, de pe drumul spre birou sau chiar din stația de autobuz.
Hai să petrecem câteva ore relaxându-ne și ilustrând împreună. Noi venim cu un kit complet ce cuprinde toate uneltele necesare pentru a crea, iar voi cu multă curiozitate pentru a descoperi secretele ascunse ale naturii din jur.
Semnat, Tea & Cami
Despre traineri:

Tea - brand designer de profesie, iar când nu sunt la laptop îmi încarc bateriile în natură. Mă găsiți în pădure sau pe lac în sesiuni de SUP sau de caiac, sau în spatele unui obiectiv foto, în căutarea păsărilor. Am și momente în care mă opresc, mă așez și încep să explorez cu ajutorul carnețelului meu de schițe. Astfel de momente mă ajută foarte mult să-mi găsesc inspirația și să fiu mai prezentă.

Cami - sunt pasionată de urban sketching de mai bine de 3 ani și îmi place să exploreze tehnici și subiecte. Iubesc culorile! Sunt mereu super încântată să redau stări și momente cu ajutorul lor. Am scris și publicat un mini jurnal de călătorie despre Paris în 2019. Iar acum visez și lucrez să finalizez jurnalul despre călătoria mea în Coreea de Sud din septembrie 2019. Acesta va cuprinde schițe, fotografii și aventurile mele de călător solo în cele 20 de zile pe care le-am petrecut acolo. Desenez zilnic și asta mă face foarte fericită!

Nivel: Începători

Data: 14 mai

Durata: 6 ore (11-17)

Cost: 350 lei

Locație: Tucano Coffee Madagascar (AFI Park 4&5)

Format workshop:

Partea 1

Introducere

Alegerea elementelor pe care vom lucra

Texturi și nivel de complexitate

Compoziție și analiză (exercițiu)

- Pauză 1 oră -

Partea a 2-a Culori și combinații (exercițiu)

Schiță finală

Proiect final

 

Kit-ul pentru începători (inclus):

caiet desen mixed media 200g

liner negru

creion clasic

gumă de șters

pensulă

acuarele

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?