Arts & Disability

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 16 - 20 Decembrie 2019

Descriere

Cu toții avem puteri ascunse - iar talentul și creativitatea nu sunt îngrădite de dizabilități.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, te invităm să te lași inspirat de superputerile creative ale unor tineri artiști, într-o expoziție inedită organizată de Supereroi printre noi în cadrul Diversity Week | British Council București.

Vino de luni până sâmbătă să descoperi cum privesc lumea și cum o transpun în arta lor diversă artiștii cu dizabilități, la sediul principal British Council din Calea Dorobanți 14.

Program de vizitare:
Luni: 12.00 - 21.00
Marți -Vineri: 09.00 - 21.00
Sâmbătă: 09.00 - 16.30

Descoperă tot programul DiversityWeek în event: Diversity Week | British Council București

Despre organizatori:
Supereroi printre noi este o asociație care promovează incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități prin intermediul evenimentelor culturale accesiblizate și al poveștilor personale, lansat în 2015 de Ruxandra și Vlad Mateescu, părinţi ai unui copil cu dizabilitate neuro-cognitivă. Printre inițiativele Supereroi Printre Noi se numără “Filmele Olgăi” – proiecții de film adaptate senzorial pentru copiii cu nevoi speciale, precum și “Nu stau acasă” – serie de concerte accesibilizate inițiată alături de asociația “Help Me Be a Rockstar”.

British Council Romania, organizația internaţională a Marii Britanii pentru relaţii culturale şi educaţionale, susține multiculturalitatea și diversitatea ca piloni ai activității sale de peste 81 de ani în România. Diversity Week se înscrie în acest spirit, promovând egalitatea de șanse și conștientizarea existenței barierelor din societate pentru persoane cu dizabilități.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?