Bazaar de Primăvară

Imagini

Informații

Data:
  • 3 Martie 2024, 11:00 Duminică
  • 23 Martie 2024, 11:00 Sâmbătă
  • 24 Martie 2024, 11:00 Duminică
Preț: Intrare liberă
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Bazaar de Primăvară
Evenimentele trecute
  • 2 Martie 2024, 11:00 Sâmbătă

Descriere

Bună! Avem plăcerea de a vă invita pe 02-03 și 23-24 martie la Bazaar de Primăvară marca Apolla Events, ediție în cadrul căreia găzduim 2 evenimente continuând să susținem și să promovăm micile afaceri locale într-un cadru fresh plin de tineret. Cu ocazia acestui anotimp ce face tranziția de la frig la căldură, vă invităm să sărbătoriți alături de noi florile, soarele, fluturii și bucuria. Totodată, veți putea descoperi produse unice realizate cu migală de către oameni talentați.

Evenimentul se va desfășura în inima Bucureștiului, la Victoria Hub, ce ne va servi ca spațiu de desfășurare și va oferi oportunități nelimitate pe Calea Victoriei, o zonă extrem de circulată și iubită. Vă punem împreună la dispoziție grădina superbă, dar și interiorul de poveste pentru a ne bucura de un weekend magic.

Barul vă stă la dispoziție cu licori magice pe toată perioada târgului, deci puteți savura liniștiți o cafea delicioasă sau un pahar de vin alb în timp ce legăm conexiuni și susținem comunitatea locală.

 

Iată ce fel de produse veți putea descoperi în cadrul târgului nostru:
- bijuterii
- lumânări
- decorațiuni (ceramică, rășină, florale etc.)
- accesorii
- cosmetice naturale
- picturi
- deserturi
- haine (handmade/vintage/second hand)
și multe altele.

 

Evenimentul va avea loc între orele 11:00-21:00, iar intrarea este gratuită.

 

Înscrierile pentru expozanți sunt încă deschise și se pot face prin contactarea directă pe rețelele noastre de socializare/telefon/email.

 

Persoana de contact:
Ioana Gheorghe
Telefon: 0744317858
Email: apolla.events@gmail.com

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?