Bazaar Magic

Imagini

Informații

Data: 17 - 18 Decembrie 2022
Preț: Intrare liberă
Telefon Informații: 0755051497
Evenimentele trecute
  • 10 - 11 Decembrie 2022

Descriere

Bună! Se apropie acea perioadă magică din an și deja începem să simțim atmosfera sărbătorilor: mirosul de brad, cozonac și turtă dulce, ecoul colindelor și zurgălăilor de Crăciun, foșnetul hârtiilor de împachetat cadouri și dorința de a oferi o bucățică din sufletul nostru celor dragi.

Avem plăcerea de a vă invita pe 10 - 11 și 17 - 18 Decembrie la Bazaar Magic, o ediție specială de sărbători în cadrul căreia vom găzdui ultimele noastre două târguri din acest an. De 9 luni, continuăm să susținem și să promovăm micile afaceri locale. Suntem nerăbdători să descoperiți ce creații minunate au pregătit expozanții noștri pentru acest Crăciun.

Dacă sunteți în goana după cumpărături și vreți să oferiți celor dragi un cadou unic, atunci trebuie să vizitați Bazaarul nostru festiv fiindcă aici veți găsi produse atent lucrate de către artizani români sau produse revândute pentru o nouă șansă.

Evenimentul se va desfășura în inima Bucureștiului, la Victoria Hub, ce ne va servi ca spațiu de desfășurare și va oferi oportunități nelimitate pe Calea Victoriei, o zonă extrem de circulată și iubită. Vă punem împreună la dispoziție interiorul de poveste pentru a ne bucura de un weekend magic în apropierea Crăciunului.

Barul vă stă la dispoziție cu licori magice pe toată perioada târgului, deci puteți savura liniștiți o cafea delicioasă sau un pahar de vin roșu în timp ce legăm conexiuni și susținem comunitatea locală.

Iată ce fel de produse veți putea descoperi în cadrul evenimentului nostru:

- bijuterii

- lumânări

- decorațiuni (ceramică, rășină etc.)

- accesorii

- cosmetice naturale

- picturi

- deserturi

- jucării

- haine (handmade/vintage/second hand)

Evenimentul va avea loc între orele 11:00-20:00, iar intrarea este GRATUITĂ.

Persoana de contact:

Ioana Gheorghe

Telefon: 0755051497

Email: apolla.events@gmail.com

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?