Când visele ucid căluții de mare

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 24 Aprilie 2015, 20:00 Vineri

Descriere

Vineri, 24 aprilie, începând cu ora 20:00 în cadrul NAG#9, Alandala va invita la vernisajul expoziției “Când visele ucid căluții de mare”.

Expoziție personală Nora Cupcencu și un performance de Iulian Gliță.

Curator: Mihnea Mihailescu.

Nora Cupcencu a absolvit Universitatea de Teatru in 2014 și a debutat ca actriță în lungmetrajul" Alt Love Building” în regia Iuliei Rugină, produs de ActorieDeFilm.ro Între timp a mai facut doua scurt metraje si acum se pregateste pentru al doilea lungmetraj din cariera ei de actrita de film.

Cand are nevoie de intimitate, Nora picteaza.Cand picteaza este libera si sincera. Sunt paginile ei de jurnal. Totul a inceput ca o joaca, ca o nevoie de a isi asculta sufletul in tacere. Lucrarile ei sunt sincere, reprezinta testamentul de culoare pe care l-a mostenit pe linie ancestrala. A mostenit si toate amintirile strabunilor care-i freamata in sufletu-i fragil ca un calut de mare.

Pictura o aduce față în față cu ea însăși, dezgolită de tot ce e superficial, de griji, de preocupări frivole. Fiecare lucrare pornește de la o stare interioară și e uneori făcută cu ochii închiși, urmând doar glasul emoțiilor. Astfel se nasc forme, culori și mesaje direct din tumultul interior. Unele te izbesc violent altele iti incalzesc privirea.

Nora este dincolo de normele picturii clasice. Pentru ea asta inseamna libertate

In data de 24 aprilie va invitam sa cunoasteti un artist special.

Pășiți cu grijă !

Este prima sa expoziție personală, ea participând anterior cu lucrări la expoziții colective la Teatrul Mignon. Din februarie 2015 are lucrări expuse permanent în l Fundaţiei Outsider Art RO ce se afla in incinta Teatrului Țăndărica.

Expoziția va fi însoțita de un performance regizat de Iulian Gliță care are rolul de a ghida privitorul pe tot parcursul povestii.

Actori: El: Alin Popa

Ea: Diana Croitoru

Fetita : Anastasia Radulescu

Scenograf: Daniela Diaconescu

Imagine Foto/Video : Andrei Stan

Vor fi 4 reprezentatii, cate una pe ora, fiecare având durata de 20 minute, intre 20:00 si 23:00.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?