Expoziția "Ferestrele MariAnei Pachiș"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 22 Martie - 12 Aprilie 2019

Descriere

Unde? - Galeriile Sabion (Calea Victoriei 68-70)

Campania noastră de susținere a artiștilor continuă cu artista Mariana Pachis, ea fiind primul autor de Sand Art din lume care modelează nisipul în așa fel încât creează adevărate filme de animație în timp real, având această pasiune încă din 1980.

Mariana Pachis a primit de-a lungul carierei numeroase distincții și premii, printre care: membru de onoare al Academiei de Muzică Cluj-Napoca, în anul 1995, medalia de aur la Bruxelles -Salonul de inventică, în anul 1993, titlul de Celebritatea Anului 2016 pentru Scenografie, Regie și întreaga activitate și Ambasador al Egalității de șanse, tot în anul 2016. În anul 2013, Mariana Pachis a intrat în Cartea Recordurilor desenând în timp real în nisip timp de 9 ore la -6 grade. Printre altele, artista a realizat trofee pentru Callatis, Școala Vedetelor, Dakino, Femeia anului, Umberto Eco și a realizat filmul despre Constantin Brâncuși, într-un proiect al Institutului Cultural Român din Republica Cehă, în februarie 2016, unde, prin tehnica animației din portretul scultorului a reușit să recompună toate operele lui din desen în desen în nisip.

Evenimentul se numește „Ferestrele MariAnei Pachis” și va avea loc pe 22 martie 2019, ora 19:00, locația fiind magazinul nostru de bijuterii - Galeriile Sabion, Calea Victoriei, Nr.68-70, București.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?