Expoziția "No Signal - Vertebra"

Imagini

Informații

Data: 7 - 21 Iunie 2021

Descriere

În perioada 7-21 iunie, gruparea Vertebra ne invită sa vizionam o instalatie manifest numita „No Signal“.
Brodcasting Hate și Praying for Signal sunt două jumătăți ale unei singure lucrări/ idei.
Bazate pe fenomenul de fake news, aceste antene încearcă să reprezinte realitatea situației, a industriei de informare ce acționează cu jumătăți de adevăr, ori deloc, despre oameni, culturi, evenimente și a dependenței noastre de informare chiar dacă nu cu adevărul.
Sentimentul general așa cum îl vede grupul (vertebra) este că media și canalele de informare ne arata m**e cand ne prezinta nonadevarul sau o versiune a adevarului manipulată în scopuri personale pentru a instiga ura sau genera rating. Noi din comoditate si dorința de a ramane "la curent cu totul" fără a depune efortul cercetării informației, acceptând situația și ne lăsăm influențați de ce se anunță a fi adevărat.
Vertebra este un grup format din 3 artiști vizuali, cu identități artistice diferite, în aparență, dar care au în esența lor un punct de plecare comun. Acest fapt i-a determinat să formeze un grup ce oferă posibilitatea de a ieși din zona lucrarilor individuale si să dezvolte teme de interes comun. Principalul mijloc de exprimare fiind cel al sculpturii.
Evenimentul nu va avea vernisaj cu public, iar expoziția se poate vedea la orice oră în spațiul de pe Bd. Carol I, nr. 53.

Noutatile din Celula de Arta se pot vedea pe Facebook si pe Instagram.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?