Expoziția "O retrospectivă din dragoste"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 1 - 7 Aprilie 2019
Locul:Bucureşti, ArCuB

Descriere

„O retrospectivă din dragoste”
Artist: ana bănică
Curator: Ioana Ciocan
Arhitect: Attila Kim

Vernisaj: 26 februarie, de la ora 18.00

ARCUB demarează al patrulea an al Programului Expozițional cu expoziția „O retrospectivă din dragoste” semnată de artista vizuală Ana Bănică. Expoziția organizată de Primăria Capitalei prin ARCUB este curatoriată de Ioana Ciocan, cu un design semnat de arhitectul Attila Kim, și va fi vernisată marți, 26 februarie, de la ora 18.00. Expoziția poate fi vizitată zilnic, la sediul ARCUB din strada Lipscani 84-90, în perioada 26 februarie – 7 aprilie 2019, între orele 14:00 - 22:00.

În prima expoziție a anului la ARCUB, „O retrospectivă din dragoste”, Ana Bănică vorbește despre dragoste și alți demoni, ieșind din obișnuit pentru a ne tenta să relaționăm altfel cu această noțiune sentimentală.

„Ana Bănică reușește să ne surprindă de fiecare dată, să ne scoată din zona de confort, deși subiectele pe care le abordează de obicei sunt cât de poate de confortabile. Ca de exemplu: dragostea. Dacă te simți conectat la subiect, înseamnă că vei rezona, în noua expoziție, la «Cele 7 cercuri ale iubirii» care te îmbracă precum un «Cocon» sau vei purta o «Conversație» despre «Casnic Love» sau «Cosmic Love», îți vei aminti când ai spus «DA» sau «Nu pot fără tine», când vedeai relația ca pe un «Acoperiș» sau ca pe o carte deschisă. Expoziția de la ARCUB este o expoziție despre Iubire. Dar nu numai. Bucuria, tresăltarea, dificultățile, agonia, urmările sunt frânturi de stări și emoții care definesc cine suntem. Explorat prin stilul de acum binecunoscut al artistei, subiectul devine dintr-o dată o definiție extrem de realistă, revelată printr-o serie de desene construite pe metaforă. Ana Bănică ia în considerare fiecare poveste în parte și îi dă forma propriului punct de vedere. Coincide cu al tău?” declară Ioana Ciocan, curatorul Programului Expozițional ARCUB 2019.

Evenimente conexe ale expoziției „O retrospectivă din dragoste” sunt programate în luna martie, când artista Ana Bănică va susține două workshop-uri de artă dedicate familiilor și un performance pentru comunitatea artistică, axat pe tematica iubirii.

Participarea la toate evenimentele organizate în cadrul expoziției de la ARCUB este gratuită.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?