Expoziția "Space Adventure":

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 6 Iulie - 15 Octombrie 2019
Locul:Bucureşti, Romexpo Bucureşti

Descriere

Te invităm în perioada 06 iulie și 15 octombrie la Romexpo, la cea mai mare aventură spațială a vieții tale în cadrul expoziției Space Adventure, care a cucerit cinci țări deja.
Expoziția vine în România cu multe jocuri interactive si simulatoare. Bucură-te de istoria uluitoare a călătoriilor spațiale și de experiența sentimentului de a fi un astronaut!

Descoperă!
Poți cunoaște cele mai mari descoperiri ale omenirii într-o suprafață de peste 2.500 de metri pătrați, începând cu visătorii care și-au construit prima rachetă spațială, și prin secolul al XX-lea, când națiunile au încercat să exploreze granițele sistemului solar într-o cursă spațială spre Lună!

Explorează!
Aruncă o privire asupra colecțiilor uimitoare de sute de piese ale US Space and Rocket Center, folosite în misiunile speciale ale NASA, asupra rocilor de lună colectate în timpul descoperirilor și asupra copiile reale ale rachetelor și capsulelor spațiale!

Trăiește!
Dacă ai imaginat cum ar fi să te pui în pielea unui astronaut, avem o veste bună, pentru că poți testa abilitățile tale de astronaut în tabăra noastră de antrenament! Te descurci cu gravitația? Poți să duci la capăt o misiune spațială? Poți să conduci o navă spațială reală? Cu ajutorul jocurilor interactive VR poți afla cu ușurință!

Pentru bilete și informații suplimentare vizitează site-ul http://bit.ly/space-adventure

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?