Expoziție "DeltaCraft.Povestea Vieții"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 11 - 16 Noiembrie 2019

Descriere

DeltaCraft vă invită să cunoașteți meșteșugurile deltaice și pe cei care le practică în cadrul unei expoziții interdisciplinare ce explorează viețile a șase meșteșugari din Delta Dunării.

Expoziția reunește materialele realizate în vara lui 2019, când o echipă formată din producătorul video Andrei Dudea, artistul contemporan Ionuț Dulămiță și doi cercetători: Oana Neneciu și Loredana Pană, parte a echipei DeltaCraft, au explorat viețile celor șase meșteșugari deltaici: Florica Arion, Paraschiva Gălățeanu, Costel Crimschi, Paraschiva Constantin, Florian Toma și Nedin Geanbai.

Pe lângă materialele multimedia realizate sub conceptul Povestea Vieții, expoziția va cuprinde și parte dintre obiectele create si produse în cadrul programului DeltaCraft de meșteșugari și designeri români în ultimii 5 ani DeltaCraft.

În spațiul expoziției ne vom bucura și de o intervenție sonoră realizată în cadrul proiectului Sonic Future Residencies, organizat de Asociația Jumătatea plină în cadrul platformei de podcast pentru creație sonoră și field recording SEMI SILENT. Proiect co-finanțat de AFCN. Astfel, 7 artiști din 4 țări din Europa Centrală și de Est au colectat sunetele satului Letea în iunie 2019. Compozițiile finale vor putea fi ascultate în curând pe www.semisilent.ro

Povestea Vietii: Mestesugarii DeltaCraft este un proiect derulat de Ecopolis si cofinantat de AFCN.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?