Expoziție foto "Descoperă Sefarad"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 14 - 16 Mai 2019

Descriere

Vernisajul expoziției "Descoperă Sefarad", expoziție de fotografie cu imagini din 18 orașe spaniole cu o bogată moștenire culturală sefardă.
Expoziția este realizată în parteneriat cu Red de Juderías de España - Caminos de Sefarad (Rețeaua orașelor cu patrimoniu sefard din Spania – Ruta Sefardă)
Prezintă:
E.S. Dl. Manuel Larrotcha Parada - Ambasadorul Spaniei în România;
Rosa María Moro de Andrés – Directoarea Institutului Cervantes la București;
Conf. Univ. Dr. Felicia Waldman - Centrul „Goldstein Goren”, Universitatea București;
Marta Puig – Manager Red de Juderías (Spania)
În continuarea vernisajului, va avea loc un Recital de Muzică Ladino susținut de Liat Farris-Twaina, acompaniată de pianista Ileana Avram, la Sala Auditorium a Instituto Cervantes.

Intrarea liberă în limita locurilor disponibile, pentru rezervări, vă rugăm trimiteți un email la adresa cultbuc@cervantes.es

Evenimentul face parte din programul Zilelor Culturii Sefarde la București, organizat în zilele de 14,15 si 16 mai 2019, la sediul Instituto Cervantes, de către Centrul „Goldstein Goren” al Facultăţii de Litere a Universitaţii din Bucureşti si Institutul Cervantes, în colaborare cu Ambasada Spaniei în România și Red de Juderías de España, în parteneriat cu Ambasada Argentinei în România.

“Red de Juderías de España-Caminos de Sefarad” (Rețeaua orașelor cu patrimoniu sefard din Spania – Ruta Sefardă) este o asociație publică fără scop lucrativ al cărei obiectiv este protejarea patrimoniului urbanistic, arhitectonic, istoric, artistic și cultural al moștenirii sefarde în Spania, prin desfășurarea de proiecte culturale și turistice, precum și prin schimburi de experiență naționale și internaționale. Creată în 1985, asociația cuprinde 18 orașe cu puternică amprentă sefardă: Ávila, Barcelona, Cáceres, Calahorra, Córdoba, Estella-Lizarra, Hervás, Jaén, León, Monforte de Lemos, Oviedo, Plasencia, Ribadavia, Segovia, Tarazona, Toledo și Tudela. În cadru european, asociația este membru fondator al AEPJ (Asociația Europeană pentru Protejarea și Promovarea Patrimoniului Evreiesc (împreună cu care lucrează la dezvoltarea Itinerariului European al Patrimoniului Evreiesc.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?