Kulturama

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 3 Iulie - 15 Septembrie 2015

Descriere

Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane (ANAV) si spatiul cultural Gallery au bucuria sa fie co-organizatori ai proiectului cultural Kulturama in doua sectiuni mari ale acestuia: sectiunea de fotografie si cea a atelierelor pentru copii, la care se adauga expozitii personale de pictura ale unor artisti romani si straini.

Dana Dociu, vicepresedinte ANAV: “Kulturama este despre arta contemporana romaneasca si straina realizata de artisti mai mult sau mai putini cunoscuti, dar valorosi. Acesta este, de fapt, si scopul asociatiei noastre, sa promovam arta vizuala de calitate, iar prin spatiul cultural Gallery sa ii sprijinim pe cei care au nevoie de expunere.”

KULTURAMA este un proiect cultural de amploare organizat de Kartell Media&Events in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Institutia Prefectului Bucuresti, Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane On Stage, Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, Uniunea Artistilor Plastici, Asociatia “Se Poate”.

Pe durata verii, Kulturama va transforma Piata Revolutiei intr-un inedit parc al artelor propunand publicului larg expozitii de pictura, sculptura, fotografie, ateliere de creatie pentru copii, teatru, performance. Pe langa toate acestea, vizitatorii sunt invitati in pop-up library KULTURAMA. Accesul publicului este gratuit.

Sectiunea “Fotografie” organizata de ANAV si Gallery la Kulturama va cuprinde o multitudine de expozitii individuale si colective. Vor fi prezentate publicului expozitii individuale ale unor fotografi binecunoscuti. Printre acestia: Narcis Virgiliu, 3 – 9 iulie, Richard Constantinoff, 10 – 16 Iulie, Bogdan Cristel- Reuters, 17-23 iulie si Vlad Eftenie, 24-30 iulie.
Vor fi invitate cu expozitii colective cele mai bune scoli din Bucuresti: Scoala de Fotografie ‘Freelancer” si Scoala de Poetica Fotografica “Francisc Mraz”.

Sectiunea “Ateliere pentru copii” organizata de ANAV si Gallery va cuprinde o serie de ateliere de creatie pentru copii. Tema generala a acestora este “Arta pe glob”. Vom calatori cu cei mici pe glob, ne vom opri pe toate continentele, in diverse orase si vom reproduce lucrari de arta. Vor fi ateliere de pictura, de colaj si de mestesugarit. Copiii vor fi supravegheati si ajutati in lucrarile pe care le creeaza urmand ca fiecare atelier sa se incheie cu o miniexpozitie a lucrarilor facute de copii. Atelierele se vor desfasura in fiecare weekend (sambata si duminica) de la ora 18.00 si vor avea o durata de 2 ore.

ANAV si Gallery aduc la Kulturama si doua expozitii individuale de pictura apartinand artistei Nicoleta Jutka (Germania), 3-10 iulie, si lui Tudor Plaiesu (artist roman stabilit in Germania), 11- 20 iulie.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?