Percepţii (imagini cuvinte)

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 2 - 23 Aprilie 2015

Descriere

Alandala Cafe vă invită joi, 2 aprilie, începând cu ora 19:00, să vizitaţi expoziţia de fotografie şi poezie intitulată „Percepţii [imagini cuvinte]”. Fotografiile sunt semnate de Camelia Şirli, iar textele de Cătălin Alexandru Codreanu.

Camelia Șirli e atrasă de tot ce înseamnă artă vizuală. A cochetat cu pictura, design-ul interior, arhitectura, dar s-a regăsit cel mai mult în fotografie. A expus in numeroase locuri, expozițiile ei având teme variate. Iată ce spune despre lucrările sale Adriana Kaepp: „Camelia Şirli este un fotograf curios, atent şi, nu în ultimul rând, ataşat. Temele abordate parcurg elemente naturale până la peisaje citadine sau portrete abordate într-un stil elegant, cu o mare atenţie la detaliu. Imaginea provoaca complicitatea, artista plecând de la o premisa simplă: expresia precede performanţa tehnică.”

„Fotografiile pe care nu le arăţi sunt fotografii care nu există cu adevărat. Din dorinţa de a arăta o mica parte din Coreea văzuta de mine s-a născut acest proiect, percepţiile surprinse de mine în călătoria mea, percepţii prinse în rime de Cătalin, dupa fotografiile mele.” – Camelia Şirli.

Cătălin Codreanu a fost invitat să dea glas fotografiilor: „Eu sunt un dependent de cuvinte! Când am primit invitaţia de a mă alătura proiectului, am răspuns imediat "Da!". Fiecare fotografie are poezia ei, iar eu am încercat să îi găsesc versurile potrivite.”

Invitaţi Jam Yard
Jam Yard o trupă verde, veselă şi deschisă cu ritmuri irish folk&fusion, formată din trei cântăreţi plini de voie buna: Denis James Ryan - un irlandez voios cu o voce minunată, Ella Cincan – o româncă cârlionţată cu chitara năzdravană şi voce suavă şi Itamar Meir, un israelian super haios cu percuţiile, cajon-ul, bodhrán-ul şi alte nebunii frumos sunătoare. Ride on music!

Vernisajul va avea loc joi, 2 aprilie, ora 19:00, Alandala Cafe (str. Aurel Vlaicu, nr 70) .

Expoziţia poate fi vizitată între 2 aprilie şi 23 aprilie 2015.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?