Salonul Bicicletei 2022

Imagini

Informații

Data: 1 - 3 Aprilie 2022

Descriere

Baneasa Shopping City, București
Șoseaua București-Ploiești 42D
1-3 aprilie

Pregătește-te să pedalezi către Salonul Bicicletei 2022. Cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de ciclism te așteaptă în perioada 1-3 aprilie, in parcarea centrală din Băneasa Shopping City, unde se reunesc marii producători naționali, importatorii și magazinele de profil din România. Poți găsi biciclete de utlima generație și biciclete pentru incepători, toate variantele si tipurile de bicicleta intr-un singur loc.
Testează în premieră noile modele de biciclete 2022, te așteptăm să pedalezi și să compare biciclete si trotinete. Poți încerca bicicleta mult râvnită, una dotată cu ultimele tehnologii sau pur și simplu cea mai excentrică din expoziție. Electric este cuvântul de bază: biciclete electrice, trotinete electrice, choppere, scutere și chiar mașini electrice, accesorii și gadgeturi.

Descoperă ultimele tipuri de accesorii și distrează-te pe circuitul de teste, găsește echipamentul de care ai nevoie sau cumpără un souvenir din Zona de Handmade și souveniruri. Copiii se vor distra pentru ca avem premii cadou, concursuri, rampe și saltea pentru sarituri alaturi de StrajaExtremePark.

Circuitul de pumptrack adus special în București pentru acest eveniment, concursul de slowbiking și zona de test te vor face să petreci câteva ore la Salonul bicicletei 2022. Ca să fii hidratat și hrănit, coffeebike-uri cu sucuri, foodtruck-uri și bere artizanală te așteaptă.

It's all about (re)cycle - vino cu materiale reciclabile - hartie, sticla sau pet si poti castiga premii pentru bicicleala.

Program:

Vineri, sâmbătă și duminică, 1-3 aprilie 2022, 10:00-18:00

Mai multe informatii: www.facebook.com/SalonulBicicletei/
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?