SHE WAS HERE - o expoziție de artă plastică așa cum nu ai mai văzut!

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 19 Noiembrie 2020 - 9 Ianuarie 2021

Descriere

SHE WAS HERE este o expoziție de artă plastică așa cum nu ai mai văzut, prima din cele pe care le vei experimenta doar la MECENA.ART- Not your usual gallery, începând cu 19 noiembrie 2020.
Bilete pe iabilet.ro: https://bit.ly/3kErkCc
__________________________________________
Artist: Sabina Elena Dragomir
Curator: Silvana Dulamă-Popa
Echipa creație: Alin Popa (concept creativ), Alex Mihuț (sound design)
__________________________________________
Spațiul localizat în inima Bucureștiului, pe Strada 11 Iunie nr.50 îți propune un nouo mod de a privi o expozitie de arta.
Folosind lumină, sunet, miros, scenografie și efecte speciale, expozițiile MECENA.ART amplifică mesajul lucrărilor creând o lume imaginară, desprinsă direct din opera de artă, îmbinând realul cu fantasticul și arta plastică cu noile tehnologii. Astfel, accentul cade pe privitor si pe experienta pe care acesta o are in cadrul expozitiei.
__________________________________________
Primul eveniment MECENA.ART construiește lumea imaginară din seria de picturi SHE WAS HERE a artistei Sabinei Elena Dragomir. SHE WAS HERE este o poveste despre amintire. Amintirea puternică și vie care se împrăștie într-o încăpere în secunda în care femeia pleacă și care preia fiecare coridor, fiecare colț și fiecare celulă. O voce suavă care se aude fantomatic, halatul de mătase lăsat pe fotoliu, florile cu care împodobea casa cu atâta delicatețe. Este un omagiu adus ființei care poartă pe umeri întreaga umanitate, în fel și chip.
__________________________________________
Sabina Elena Dragomir are 28 de ani și a absolvit Universitatea de Artă și Design din Cluj Napoca. Se remarcă obținând diferite burse și premii si dezvoltând proiecte în calitate de mentor pentru tinerii bursieri talentati.
A expus de-a lungul carierei sale în Roma, Atena, Spania, Portugalia sau Budapesta. În prezent, Sabina locuiește în Italia, acolo unde își desfășoară activitatea artistică și colaborează cu mai multe galerii de artă contemporană și instituții culturale.
__________________________________________
Programul expoziției:
L-V: 12:00-16:00, 18:00-21:00
S, D: 12:00-21:00
_________________________________________
Norme COVID-19:
-Accesul în expoziție se face numai după măsurarea temperaturii și purtând mască de protecție (medicală sau non-medicală).
-În expoziție este permis accesul a maxim 5 persoane în același timp.
-Nu este permis accesul cu alimente și băuturi.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?