Târg de Sânziene

Imagini

Informații

Data: 24 Iunie 2023, 10:00 Sâmbătă
Preț: Intrare liberă
Telefon Informații: 0755051497
Evenimentele trecute
  • 24 - 25 Iunie 2023

Descriere

Bună! Avem plăcerea de a vă invita pe 24-25 Iunie la Târg de Sânziene, a 16-a ediție de la Apolla Events în cadrul căreia continuăm să susținem și să promovăm micile afaceri locale de data aceasta cu o tematică de poveste. Suntem nerăbdători să descoperiți ce creații minunate au pregătit expozanții noștri.

„Sub denumirea de Sânziene, se identifică trei elemente care au o strânsă legatură între ele. Primul dintre acestea se referă la zânele bune care sunt foarte harnice în noaptea de 23 spre 24 Iunie. Al doilea este reprezentat de florile galbene ce înfloresc în preajma datei de 24 Iunie, flori care au numeroase atribute divinatorii și sunt substitute vegetale ale zânelor cu același nume, iar ultimul element vizează chiar sărbătoarea din această zi.

Sânzienele sunt descrise de către popor ca niște zâne extrem de frumoase ale câmpului, care trăiesc prin păduri sau pe câmpii și care dau puteri deosebite florilor care în preajma acestei date devin plante de leac.

Ziua în care se sărbătoresc Sânzienele este considerată sfântă, în care nimeni nu lucrează cât soarele se află pe cer. Această sărbătoare este în tradiția populară o ocazie perfectă de a sărbători soarele și muncile agricole specifice verii.” (sursa: huntercastle.ro)

Evenimentul se va desfășura în București, la Maison 13, pe str. Dumbrava Roșie nr. 2 și vă punem împreună la dispoziție interiorul superb amenajat și compartimentat, dar și mica grădină unde vă veți putea relaxa și bucura de soare și vegetație.

Coffee van-ul și food truck-ul de la intrare vă stau la dispoziție cu licori magice și preparate delicioase pe toată perioada târgului, deci puteți savura liniștiți o cafea fierbinte sau un fresh de portocale răcoritor în timp ce legăm conexiuni și susținem comunitatea locală.

În interior ne vom bucura împreună de vibe-uri RnB și alternative din propriul nostru playlist.

Iată ce fel de produse veți putea descoperi în cadrul târgului nostru:

- bijuterii
- lumânări

- decorațiuni (ceramică, rășină, florale etc.)

- accesorii

- cosmetice naturale

- picture

- deserturi

- haine handmade
și multe altele.

Evenimentul va avea loc între orele 10:00-20:00, iar intrarea este gratuită.

Înscrierile pentru expozanți sunt încă deschise și se pot face prin completarea formularului de mai jos sau contactarea directă pe rețelele noastre de socializare/telefon/email.
https://forms.gle/vmeky5Sbu8BaUQYx7

Persoana de contact:
Ioana Gheorghe
Telefon: 0755051497
Email: apolla.events@gmail.com

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?