Filmul "Hoarda sălbatică"

Imagini

Informații

Data: 8 - 10 Octombrie 2021
Evenimentele trecute
  • 19 - 24 Iulie 2021
Program:
Sâmbătă, 24 Iulie 2021
Cinemateca Eforie:
16:30

Descriere

Texas, 1913.

In oraselul San Rafael, cativa barbati in uniforme militare sosesc calare si jefuiesc banca, dupa care cad intr-o ambuscada, in sangerosul schimb de focuri pierzandu-si viata multi oameni nevinovati, femei si copii. Seful bandei, Pike, il vede printre membrii poterei pe un vechi prieten, Deke, dar duelul dintre ei se amana pentru altadata.

Pike si cativa amici din banda reusesc sa fuga si sa se ascunda in Mexic, unde au neplacuta surpriza sa constate ca in saci luati de la banca nu este aur. Dupa o scurta odihna, banda se decide sa atace un tren al armatei americane, in timp ce in peisaj isi fac aparitia din ce in ce mai multe personaje belicoase, inarmate pana-n dinti...

Regizorul se afla in vacanta in Hawaii cand a avut loc premiera filmului; se pare ca privilegiati au fost spectatorii de pe Coasta de Est, care l-au vazut integral, ca apoi producatorii sa-l cioparteasca in asa hal, incat Peckinpah a facut o criza de nervi, nemairecunoscandu-si opera. Tot din cauza acestor taieturi, intriga este uneori greu de perceput, mai ales in ceea ce priveste biografia unora dintre eroi.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?