Filmul "Suflet salbatic"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informații

Data: 5 - 7 Iulie 2019
Locul:Bucureşti, Cinemateca Eforie
Program:
Duminică, 7 Iulie 2019
Cinemateca Eforie:
17:00

Descriere

"Cu "Suflet sălbatic", David Lynch ne oferă o altă distorsiune critică a realității. El compune imagini și secvențe care posedă o calitate hipnotică neatinsă de nimeni." - Andre Caron - 1990 (Sequence)

Shakesperian, efervescent, senzual, violent, comic, Suflet Sălbatic, este fără îndoială unul dintre cele mai impresionante filme ale regizorului David Linch ( Mulholland Drive, Blue Velvet, Lost Highway, Twin Peaks, Dune). Inspirat de romanul lui Barry Gifford, cu o coloană sonoră compusă de Angelo Badalamenti, filmul este o capodoperă ce nu trebuie ratată.

Lula Fortune si Sailor Ripley sunt doi tineri care se iubesc, dar pe care autoritara si dominatoarea mama a fetei pe nume Marietta Fortune incearca sa-i desparta cu orice pret, inclusiv angajand un asasin care sa il injunghie pe Sailor si pe care acesta din urma il omoara in legitima aparare, ajungand insa la inchisoare. Dupa eliberarea baiatului, Sailor si Lula decid sa fuga la New Orleans, in California, dar mama Lulei ii trimite pe urmele lor pe detectivul particular Johnnie Farragut si pe asasinul platit Marcelles Santos. Ramanand fara bani, Sailor Ripley il cauta pe un vechi camarad al sau - Bobby Peru, care il determina sa participe impreuna cu el la jefuirea unei banci, actiune in cursul careia Bobby impusca doi functionari si ii dezvaluie lui Sailor ca a primit insarcinarea de a-l omori si pe el, lucru pe care incearca sa il duca la bun sfarsit, fiind insa intrerupt de interventia salutara a serifului. Condamnat din nou la 5 ani de inchisoare, Sailor Ripley afla cu uimire la eliberare ca iubita lui Lula i-a nascut un baiat in timpul detentiei sale si, dupa un moment de ezitare in care are impresia ca nu este demn de dragostea femeii si a fiului lor, hotaraste sa nu renunte la lucrurile frumoase din viata lui.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?