The Man Who Killed Don Quixote

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 21 Iulie 2019, 21:00 - 23:00

Descriere

Seara filmului European: The Man Who Killed Don Quixote (2018, producție Marea Britanie, regia Terry Gilliam, cu Adam Driver, Stellan Skarsgård, Olga Kurylenko, Jonathan Pryce, Joana Ribeiro)
Duminică, 21 iulie, ora 21:00
Intrarea gratuită, cu rezervare pe bilete.ro: 
Sinopsis:
Toby, un publicitar cinic, este prins subit în fanteziile unui bătrân cizmar spaniol care se crede Don Quijote. De-a lungul aventurilor suprarealiste și deosebit de comice pe care ajung să le trăiască împreună, Toby începe să nu mai distingă între vis și realitate. Totuși, va fi nevoit să-și asume efectele tragice pe care un film regizat de el în tinerețe le-a avut asupra unui mic sat spaniol. (sursa: cinemagia.ro)

Rezervările pot fi făcute prin intermediul platformei Bilete.ro, iar intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile. Rezervările se anulează automat cu 30 de minute înainte de începerea filmului. În cazul rezervărilor anulate, Grădina cu Filme poate distribui locurile rămase disponibile persoanelor doritoare, în ordinea sosirii în locație. Grădina cu Filme nu poate modifica rezervările deja efectuate de clienți în favoarea unui alt client, cu excepția anulării din oficiu a rezervărilor nevalidate, cu 30 minute înainte de începerea filmului.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?