Amadeus

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 20 Septembrie 2020, 19:00 Duminică
Telefon Informații: 0762 733 224

Descriere

Dragilor, ne dorim să vă încântăm urechile și inima cu evenimente cât mai diverse și cât mai spectaculoase. 4 instrumentiste extraordinare și bandul lor vor urca pe scena din #GrădinaUrbană duminică, pe 20 septembrie, într-un live session memorabil!
Amadeus vă așteaptă la concert!
______________________________________________________
Amadeus este una dintre cele mai apreciate trupe de crossover din întreaga lume, și în același timp, unul dintre cele mai longevive și mai apreciate proiecte muzicale din România. Cu un sunet modern și rafinat, evoluând într-un show cu adevărat electric, Andreea Runceanu (vioară), Bianca Gavrilescu (vioară), Patricia Cimpoiasu (violoncel) și Laura Lăzărescu (pian) au cântat în peste 40 de țări de pe patru continente iar videoclipurile lor au peste 140 milioane de vizualizări în întreaga lume.
Cele patru instrumentiste nu au încetat niciodată să aducă oameni din toate mediile mai aproape de bucuria muzicii clasice și să inspire tinerii muzicieni.
Eveniment susținut de Caii de la Letea!
______________________________________________________
Duminică | 20 Septembrie | Greet: 19:00
Strada Batiștei nr.14 (în spatele hotelului Intercontinental)
Bilet: 40 Ron
Rezervări: 0762733224
Avem rugămintea să luați în considerare că terasa se inchide la ora 00:00.
Informatii
Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.
Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.
Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.
Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?