Circotecă

Imagini

Informații

Data: 26 Noiembrie 2022, 21:00 Sâmbătă

Descriere

Pornind de la întrebarea “tu cine esti când nu te vede nimeni?” Deny și Furmănelu au creat pentru noi o petrecere unde putem fi exact ceea ce ne dorim. Dă frâu liber imaginatiei tale si alătura-te nouă la acest nou concept bazat pe nimic altceva decât imaginația noastră; jonglerie, magie, mimă, fire-show si multe alte suprize vă așteaptă la CIRCOTECĂ, pe data de 26 Noiembrie, la Funky Lounge Herăstrău.

DJ Deny nu e un simplu dj, el nu pune muzică; el ne face să o simțim. Are un stil unic de a jongla cu ritmuri, ce intr-un singur cuvânt poate fi descris ca Showman!

La acest eveniment o să vedeți cine suntem noi, atunci când ne vede toată lumea.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?