Cred Că Sunt Extraterestru

Imagini

Informații

Data: 24 Februarie 2022, 18:00 Joi
Preț: 50 lei
Evenimentele trecute
  • 24 Noiembrie 2021, 19:30 Miercuri
  • 7 Octombrie 2021, 19:30 Joi

Descriere

Joi, 24.02.2022
Open doors: 18:00. Live: 19:30
Expirat Halele Carol
Biletele disponibile via iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/68475/. Prețului unui bilet este de 50 lei și este individual.
Accesul se va face exclusiv pe baza certificatului verde COVID-19. Acesta este disponibil pentru:
• PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
Certificarul verde COVID-19 se poate descărca de aici: https://certificat-covid.gov.ro
Este obligatorie purtarea măștii de protecție pe toată durata evenimentului.

Cred Că Sunt Extraterestru este un proiect muzical și, în același timp, un manifest cultural. Trupa a luat ființă în 2016 în Studioul Culese din Cartier și, până acum, a lansat 2 albume de studio si un EP.
Muzica CCSE poate fi ascultată pe www.youtube.com/culesedincartier sau în digital pe open.spotify.com/credcasuntextraterestru
Ultimul release este single-ul “Nu Pot Să Mă Schimb”, videoclipul poate fi vizionat aici:
https://youtu.be/TTPVRuBgJmM
Follow CCSE pe IG @credcasuntextraterestru și pe Facebook.com/CredCaSuntExtraterestru

Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?
• Concertele de la Expirat sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
• Te rugăm să ai la tine certificatul verde COVID-19 la punctul de acces și să îl arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.
• Te rugăm să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în interior, în spațiile comune și la bar. Te rugăm să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de noi, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.
• Am limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să fim confortabili în spațiul destinat concertului. Vindem mai puține bilete decât ne permite capacitatea, însă te rugăm și pe tine să respecți criteriile de distanțare impuse de lege. Avem loc suficient cât să vă putem găzdui pe toți, în siguranță.
• Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui certificat verde COVID-19. Dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?