DAY 1 - DJ Vasile feat. Bucharest Jazz Orchestra

Imagini

Informații

Data: 5 August 2022, 20:30 Vineri

Descriere

DJ VASILE
Balcan beats

„Singura legătură dintre cel ce am fost şi cel ce sunt e muzica per se”

Lucian Stan aka DJ Vasile este un veteran al muzicii electronice românești, în special datorită primelor emisiuni radio care au inclus promovarea muzicii electronice și alternative, la începutul anilor ’90.
Pentru cei mai mulți, DJ Vasile e cunoscut deoarece a explorat lumea sunetului încă din primul an după Revoluție, iarasta m-a determinat și pe mine să sondez motivația din spatele carierei sale muzicale. Drepturmare, am făcut o vizită în studiouls ău, unde nu doarcă am avut parte de o audiție înpremieră, dar am și descoperit bucătăria din spatele atâtor proiecte muzicale longevive, care se bucură în continuare de succes, așa cum s-au bucurat încă din primelezile ale lansării.
De asemenea, dată fiind perioada dificilă pe care o traversează artiștii, indiferent de sectorulîn care activează, m-ainteresat cum petrece DJ Vasile pandemia, precum și dacă a avut loc o inovare înmediul digital a evenimentelor sale muzicale.
Muzica l-a ajutatpe DJ Vasile să reziste și să își vindece tot felul de traume, să se descopere, să îi descopere pe alții, dar mai ales să descopere că muzica este o armă foarte puternică. Înainte de Revoluțieafăcut-o inconștient, apoiconștient, practicajungândsăcânteîntimpceînjurulluicădeau bombe.

Balkan Jazz Summer Sessions este o serie de concerte organizată în weekendul 5 – 7 august la Palatul Bragadiru din București.

Scopul sesiunilor este acela de a invita muzicieni din spațiul balcanic și de a le oferii contextul favorabil prezentării proiectelor personale dar și de a implica admiratorii evenimentelor muzicale de top în procesul creativ, totul desfasurandu-se într-o atmosfera relaxată și elegantă de vară.

Artiștii sunt invitați sa colaboreze în formule inedite precum DJ Vasile alături de o parte din suflatorii Bucharest Jazz Orchestra, Asymmetronica condusă de unul dintre cei mai importanți bateristi din Bulgaria Borislav Petrov si avandu-l ca invitat pe trompetistul Sebastian Burneci, sau Frații Cazanoi care vor concerta împreuna cu DJ Costas Ivanov. Seara de duminică se va termina cu recitalul bine cunoscutei formații din Serbia Amaro Del.

Aceste colaborari sunt unice si prezentate publicului in premiera si exclusivitate urmarind combinatia perfecta între un eveniment cultural, cu muzica live de calitate și probabil cea mai buna alternativa de a petrece unul din weekendurile vacantei de vară în Bucuresti.

 

Cumpara Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?