DAY 3 - CAZANOI BROTHERS & DJ COSTAS IVANOV BALKAN SOUNDS

Imagini

Informații

Data: 7 August 2022, 19:30 Duminică

Descriere

Primul concert: Frații Cazanoi(Romania)
Ora: 19:30
Al doilea concert: Amaro Del(Serbia)
Ora: 20:30
Cezar Cazanoi – Caval, fluier , nai, cimpoi, flaut, saxofon, ocarina, duduk;
Anatol Cazanoi – Țambal Coatas Ivanov – DJ, Electronics

Concertul propus de formația „Frații Cazanoi” conține ritmuri si teme balkanice și prelucrari originale a temelor din spațiul Est-European.
FrațiiCazanoi, caformație, este o perpetuarefirească a tradițieifamiliei de muzicieni din care provinfrațiiCezar, AnatolsiIulianCazanoi, eifiind a patragenerație care duce maideparteaceastăpasiune. FrațiiCazanoisuntrecunoscuțipentruvirtuozitateașipolivalențalor, fiindunadintrecelemaiapreciateformațiimuzicale din RomâniașiRepublica Moldova. Împreunășiseparat au participat la numeroasefestivaluripetoatecontinentele, unde s-au bucurat de succes, concertândîn diverse orchestreșigenurimuzicale, alături de mariartiști, ca Vladimir Cosma, Andre Rieu, Gheorghe Zamfir, LoredanaGroza, Marius Preda, MahalaRai Banda șimulțialții, reunindu-se de fiecaredată, pentru a cânta din nouîmpreunămuzică de diferitegenuri. Ultimiiani, se bucură de onoareașiprivilegiul de a cântași a-l însoțiînturneeînRomâniașiînlume, pemarele Gheorghe Zamfir, bucurându-se, deasemenea de succesșiapreciere.
Costas Ivanoveste un muzician, compozitor, producătormuzical. El este co-fondatorși co-producător al duo-uluielectronică „Temple Invisible” alături de Irina Bucescu.

Balkan Jazz Summer Sessions este o serie de concerte organizată în weekendul 5 – 7 august la Palatul Bragadiru din București.

Scopul sesiunilor este acela de a invita muzicieni din spațiul balcanic și de a le oferii contextul favorabil prezentării proiectelor personale dar și de a implica admiratorii evenimentelor muzicale de top în procesul creativ, totul desfasurandu-se într-o atmosfera relaxată și elegantă de vară.

Artiștii sunt invitați sa colaboreze în formule inedite precum DJ Vasile alături de o parte din suflatorii Bucharest Jazz Orchestra, Asymmetronica condusă de unul dintre cei mai importanți bateristi din Bulgaria Borislav Petrov si avandu-l ca invitat pe trompetistul Sebastian Burneci, sau Frații Cazanoi care vor concerta împreuna cu DJ Costas Ivanov. Seara de duminică se va termina cu recitalul bine cunoscutei formații din Serbia Amaro Del.

Aceste colaborari sunt unice si prezentate publicului in premiera si exclusivitate urmarind combinatia perfecta între un eveniment cultural, cu muzica live de calitate și probabil cea mai buna alternativa de a petrece unul din weekendurile vacantei de vară în Bucuresti.

 

Cumpara Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?