IAMX - Mile Deep Hollow

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 Februarie 2019 Vineri
Preț: 75 - 100 lei

Descriere

IAMX revine la Bucuresti pe 15 februarie in Club Quantic in cadrul turneului Mile Deep Hollow. Dupa showul sold out de acum cativa ani, este momentul sa il intampinam din nou in capitala de data asta cu un nou album si un show pe masura.
IAMX reprezinta proiectul lui Chris Corner, fostul lider al trupei Sneaker Pimps. Proiectul a luat nastere in 2004, in Londra iar fiecare concert poate fi caracterizat ca fiind un eveniment aparte in cadrul caruia muzica se impleteste perfect cu arta vizuala.

IAMX sunt cunoscuti pentru spectacolele lor energice si teatrale live. Outfit-urile neobisnuite, putin creepy si pictura corporala sunt, de asemenea, elemente de baza ale acestor show-uri.

Elementele de arta vizuala pot fi vazute in videoclipurile muzicale IAMX si in toate show-urile lor live. Ambele contin, uneori, continut vizual puternic si controversat, deseori filmat si editat chiar de Corner.

Genul abordat este unul complex. Poate porni de la electronic rock si poate ajunge la dance rock sau dark electro.
IAMX reprezinta de fapt "I AM X". Numele "Sunt X" se refera la "Becoming X", titlul albumului de debut al grupului Sneaker Pimps. Corner a explicat ca prin infiintarea IAMX nu mai simtea ca devine "X", ci mai degraba ca a fost "X". Semnificatia "X", conform fondatorului, se schimba mereu ca o variabila intr-o ecuatie matematica.

Pana in acest moment, IAMX are la activ 8 album de studio, cel mai recent, "Alive In New Light" fiind lansat in acest an pe 2 februarie.

Discografie

2004 - "Kiss + Swallow"
2006 - "The Alternative"
2009 - "Kingdom of Welcome Addiction"
2011 - "Volatile Times"
2013 - "The Unified Field"
2015 - "Metanoia"
2017 - "Unfall"
2018 - "Alive In The New Light"

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?