Jukebox & Bella Santiago

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 16 August 2019, 20:00 Vineri
Preț: Intrare liberă
Telefon Informații: 0725 345 345 / 0727 345 347
Evenimentele trecute
  • 30 Aprilie 2019, 20:00 Marți

Descriere

Marți - 30 aprilie - deschidem oficial sezonul concertelor pe Terasa cu Chef de Viață printr-o seară în care Trupa Jukebox și Bella Santiago - câștigătoarea X Factor 2018 - au pus la cale să ne înCânte și să aducă acel WOW! începutului de săptămână.

Bella Santiago este câștigătoarea X Factor Romania 2018 și finalista „Romanii au talent” . Performanțele artistei s-au remarcat în cadrul tuturor emisiunilor, fiind recunoscută pentru uimitoarea voce și pentru mișcarea scenică impecabilă. Împreună cu trupa Jukebox, artista a lansat patru single-uri: „Vocea ta”, „Auzi cum bate”, „Sugar Gumalaw” si "Ma intorc zi de zi", iar în februarie 2019 a ocupat locul 3 iin cadrul Selectiei Nationale Eurovision România 2019 cu piesa "Army of Love".

Trupa Jukebox are aproape 20 de ani de activitate concretizată în 3 albume și alte 14 single-uri lansate până în prezent. Toate concertele marca “Jukebox”, in frunte cu simpaticul Alex Vasilache, sunt “editie speciala” iar veselia si experienta muzicienilor completeaza un show live de exceptie, in permanenta interactiune cu cel mai important membru al trupei Jukebox: publicul!

"Nights by The Lake" este un proiect de vară Berăria H.

Acest eveniment are loc în aer liber, pe terasă. În cazul în care vremea nu ține cu noi, distracția se mută în interiorul Berăriei H!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?