Luminița Bădună & Taraf

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 22 Iunie 2019, 20:00 Sâmbătă
Telefon Informații: 0725 345 345

Descriere

Sâmbătă - 22 iunie - te invităm pe Terasa Berăriei H la un concert cu muzică scoasă din lada de zestre. Pe scenă urcă Luminița Bădună și taraful ei, iar distracția este garantată.

Accesul este gratuit!

Având o pasiune pentru muzică încă din copilărie, a hotărât sa își îndeplinească visul urmând cursurile Școlii Populare de Artă din București. Pasiunea pentru muzică s-a transformat într-un job permanent de aproape 19 ani, job pentru care pune mult suflet. Abordarea diferitelor genuri muzicale, de la muzica ușoară românească, muzica internațională și evergreen, la folclor românesc, muzică lautărească și de petrecere, a dus la colaborarea cu diverși artiști și instrumentiști, cea mai relevantă fiind colaborarea cu Ansamblul Ciocârlia, cu care a și înregistrat un CD de folclor autentic românesc.

Acces: 20:00 | Show: 22:00

Acest eveniment are loc în aer liber, pe terasă. În cazul în care vremea nu ține cu noi, distracția se mută în interiorul Berăriei H!

Rezervările se fac la:
➡ FORMULARUL WEB >>> https://www.berariah.ro/ev/concert-luminita-baduna
➡ Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.berariah.android & AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/beraria-h/id1257720997)
➡ vreau@berariah.ro

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?