Media & Advertising Party

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 13 Noiembrie 2019, 20:30 Miercuri

Descriere

In Orașul Cu Chef De Viață sunt așteptați publicitarii, bloggerii / vloggerii, presa, marketerii, PR-iștii și toți cei cu ștate de plată în industria mass-media. 

Singurul party din România conceput special pentru voi vă invită să uitați, pentru o noapte, de comunicatele de presă, clienți și ad-uri. În schimb, v-am pregătit multă bere rece și mâncare delicioasă.

Firul Evenimentelor:
Act 1 - ora 20:00 - eat drink chill networking
Act 2 - ora 21:50 - Denis Bolborea - LIVE | LOOPING | BEATBOX
Act 3 - ora 22:30 - LIVE SHOWCASE by Battle MC România
Act 4 - ora 23:10 - PARTYYY w/ DJ Not Cool & MC Coco & The Glam Squad

LIVE SHOWCASE by Battle MC Romania:
Fubuki, Rafa, Bane & Ciprian (unii dintre cei mai buni BATTLE MC din țară) se vor duela în rime de HIP HOP făcute pe loc pentru titlul BAD PUBLICITY CHAMPION! Show-ul va include 2 semifinale & MAREA FINALĂ + un moment special în care concurenții vor susține un FREESTYLE MARATON cu teme culese din public.

Denis Boldorea
Denis Bolborea este fost concurent la Românii au Talent unde s-a făcut remarcat printr-o prestație impecabilă. Pe parcursul evoluției sale, Denis a colaborat cu artiști din sfera underground precum AFO, Subcarpați, Argatu', Mira Cook - New York, dar a contribuit totodată la promovarea platformei comerciale alaturi de Adda, Liviu Teodorescu, Shift, într-un turneu ținut în 20 de orașe organizat de Marius Moga.

The Glam Squad este cel mai fresh concept de entertainment din București specializat în party-uri incendiare, cu dans & balans, care te țin în picioare până târziu în noapte. Format din dansatori & dansatoare ultra HOT, THE GLAM SQUAD este deja un HIT al petrecerilor din Orașul cu Chef de Viață și nu numai.

GIF your night out w/ OMG Cabina Foto.

Bineințeles, păstrăm și alte surprize în cadrul evenimentului! 

Intrarea este liberă (pe bază de invitație)!

Pentru obţinerea invitațiilor, completează formularul web cu datele tale, adresa de mail a companiei la care lucrezi + funcția și numele companiei la rubrica "Observații".

Formular web: https://www.berariah.ro/ev/media-advertising-party

Participarea nu presupune nicio taxă, iar comenzile de food & drinks se vor onora A la Carte din meniul obișnuit al Berăriei H.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?