Michael Jackson Tribute Show by Bogdan Ioan

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 25 Iunie 2019, 21:00 Marți
Telefon Informații: 0747 433 480

Descriere

După ce a devenit „Vocea României” în echipa lui Smiley în 2018, așa cum a promis tuturor celor care l-au votat și l-au susținut, Bogdan Ioan își urmează pasiunea pentru muzică și pregătește un eveniment de anvergură: „Michael Jackson Tribute Show”, pe 25 iunie, la Fratelli Studios, de la ora 21:00 (accesul se va putea face incepand cu ora 20:00).

Persoanele sub 18 ani pot participa la eveniment doar insotite de un adult. Adultul este raspunzator pentru siguranta copilului.
Bogdan, care a întors scaunele tuturor celor patru antrenori în doar câteva secunde și a devenit cunoscut în toată lumea datorită primei sale audiții la „Vocea României” cu piesa „Earth Song” a lui Michael Jackson, a ales ca spectacolul să aibă loc chiar în ziua în care se împlinesc 10 ani de la moartea artistului care l-a inspirat atât de mult. Un alt motiv pentru care Bogdan Ioan muncește să realizeze un eveniment unic, pe care cei prezenți să nu îl uite prea curând, este legat de recunoștința sa și mulțumirile aduse celor care l-au susținut, l-au votat, i-au scris și l-au încurajat să meargă mai departe. „Vreau să le mulțumesc în acest fel tuturor celor care m-au susținut la Vocea României. Pe parcursul emisiunii și după ce s-a terminat, am primit mii de mesaje prin care publicul îmi cerea în continuare să postez coveruri cu piesele lui Michael Jackson.”

''Michael Jackson Tribute Show” va fi un eveniment complex care va dura o oră și jumătate și care va conține multe momente spectaculoase de muzică, dans, coregrafii ample, band live, dar și proiecții video și efecte speciale. De asemenea, va fi și un moment special la care vor lua parte concurenții Vocea României 2018.

Biletele se gasesc in format electronic pe https://www.iabilet.ro/bilete-michael-jackson-tribute-show-42451/?q=bogdan+ioan si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?