NOAPTEA DEVORATORILOR DE VACANTE PIKASEA SI PIKASKI 2023

Imagini

Informații

Data: 16 Decembrie 2023, 18:00 Sâmbătă
Preț: 125

Descriere

Pe toți ne-au apropiat în acești ani vacanțele de vară și de iarnă; ne-au adus mai aproape de prieteni, de familie, de noi, de libertate. În fiecare an, într-un fel sau altul, am ales să împărtășim bucuria de a fi împreună și ne-am reunit, fie fizic, fie virtual, la unul dintre cele mai îndrăgite evenimente destinate tuturor prietenilor noștri, Noaptea Devoratorilor de Vacanțe! Cu atât mai mult, în fiecare an am ales să oferim unor copii sau familii cu situații real critice șansa unor sărbători mai bune, mai adevărate. 

Anul acesta, Pikasea Sail și Pikaski Adventures si Moș Crăciun se intorc cu maxim entuziasm la “ambasada” acestui eveniment magic într-o locație de excepție: Embassy One, Lahovari – Piața Română, Bucureșți.

Vino la cel mai entuziasmant eveniment al iubitorilor de vacanțe, unde pe lângă toate concursurile și premiile nebune de care te vei putea bucura, ți-am pregătit foarte multe surprize: muzică live, DJ, jocuri, animatori și artiști fabuloși cu adevărat!

Donațiile se pot face fie prin achiziția de bilete specifice sau în locație. 50% din încasările acestui eveniment vor fi direcționate către Asociația Bona Fide București care se ocupă direct de soluționarea cazurilor familiilor ce au nevoie de suportul nostru.
*Copiii cu varsta de pana la 8 ani au accesul gratuit.

Bilete se pot procura cu usurinta direct de la : 

https://www.entertix.ro/evenimente/19807/noaptea-devoratorilor-de-vacante-pikasea-si-pikaski-16-decembrie-2023-embassy-one-bucuresti.html

Hai la party! Trust me, you’re fabulous!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?