OCS

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 19 Decembrie 2019, 21:00 Joi
Evenimentele trecute
  • 25 Aprilie 2019, 20:00 Joi

Descriere

În 2012, Omul cu Șobolani a pornit într-o nouă căutare muzicală și spirituală, deopotrivă. „Marea Căutare” este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost căutat, are unsprezece piese, și dă deja semne că este cel mai “introspectiv” album OCS de până acum.
În primăvara 2013 a fost lansat primul single de pe acest album pentru piesa „Caută”, au urmat “Visule”, un featuring cu MC Bean (Subcarpați), “Ridică-te și mergi în maini” sau ""Am ce dau", piese ce ating subiecte tăioase care îndeamnă la autoanaliză și ajung prin locuri nebătătorite de trupă, atât din punct de vedere muzical, cât și conceptual.

„Marea Căutare” înseamnă un album-manifest prin care cei patru membri Omul cu Șobolani reușesc să-și scoată ascultătorii din zona de confort, dar în același timp să se surprindă pe ei înșiși într-un moment de cotitură, în care trebuie să alegi dacă te uiți în urmă sau privești spre viitor.
După mai bine de 5 ani în care au promovat intensiv „Marea Cautare” în cluburi, în cadrul festivalurilor și pe toate canalele disponibile, OCS se regăsesc din nou în studio, lucrând intens la un nou albul ce urmează a fi lansat în 2019.

Single-uri precum „Căprioara Acerbă”, „Oglinzi”, „Vorbești în Somn” sau „Iepurele Ateu și Proasta Țestoasă” ne dau deja un indiciu puternic în legătură cu noua direcțue muzicală a formației.
Opening act: Four of a Kind
"Rock&roll band from Bucharest!
Not your average rock&roll, though."

 

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?