Petrecere de IGNAT în Herăstrău

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 16 Decembrie 2018, 13:00 Duminică

Descriere

Vă invităm la cea mai mare petrecere de IGNAT din București, o petrecere în cel mai pur stil românesc: cu voie bună și #ChefDeViață, cu muzică lăutărească și dansuri populare, cu șuncă, șorici și proțap gigant, cu țuică fiartă și vin fiert + un mega foc de tabără care va menține atmosfera incendiară.

Suntem la final de an centenar, deci să profităm de ocazie și să petrecem tradițional cu obiceiuri vechi, lăsate din moși-strămoși. Muzica va răsuna și horele se vor ține lanț pe tot parcursul zilei.
Nelu Vlad și Formația AZUR vor susține un show în trei reprize, iar DJ-ul nostru rezident + dansatoare deghizate în Crăciunițe vor alimenta cheful de distracție la foc continuu.

Ospățul va fi unul complet, așa cum se face la români: vom avea fasole cu ciolan la ciaun, oi la proțap, sarmale și cârnați cu mămăligă, caltaboși, lebăr, slănină și alte bunătăți. Iar după cum era de așteptat, de la petrecere nu vor lipsi nici porcii sacrificați de IGNAT pe care bucătarii noștri îi vor pârjoli și pregăti chiar în fața ta.

Acces - ora 13:00 // Show - ora 16:00

Biletele (20 lei) pot fi cumpărate:
- fizic de la Berăria H sau din magazinele Flanco, InMedio şi Germanos
- de la intrare în ziua evenimentului

Acest eveniment are loc pe terasa Berăriei H, dar accesul este permis și în interior. Aşadar poţi veni liniştit fără o rezervare făcută în prealabil, sigur găseşti unde să stai.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?