Revelion 2020 cu Bosquito si The Band

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 31 Decembrie 2019, 21:00 Marți

Descriere

2020 este anul predestinat pentru distracție, veselie și antren la dublu! Totul la “Double 20, Double Fun”, petrecerea noastră de Revelion! Te așteptăm cu preparate selecte, băuturi asortate, muzică de top, artificii și atmosferă de sărbătoare!

Știm că nu ai nevoie de pretexte pentru dans, dar îți spunem totuși că printre motivele ce te vor ține pe ring se vor numără cele mai îndrăgite piese BOSQUITO, dar și hituri de ieri și de azi interpretate de THE BAND. Acordurile rock cu iz balcanic se vor auzi în binecunoscutele “Aşa că beau”, “Hopa Hopa”, "De ziua mea", “Când îngerii pleacă” şi, bineînţeles, “Pepita”.

Iar dacă acest mix de ritmuri muzicale ţi-a deschis pofta de distracție, atunci află că meniul pe care ţi l-am pregătit pentru noaptea de Revelion este cel puțin la fel de incitant. O selecție rafinată de aperitive, salate, feluri principale și garnituri vor face deliciul serii dintre ani. Peste 40 de tipuri de băuturi şi preparate culinare vor fi la dispoziția ta:

Biletele sunt disponibile la preţul de 850 lei/persoană. Iar dacă te grăbeşti să prinzi un loc şi îţi cumperi biletul înainte de 1 DECEMBRIE, beneficiezi de preţul special de 790 LEI/PERSOANĂ.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit, iar pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 14 ani preţul unui bilet este de 395 lei.

Nu mai sta pe gânduri! Vino să te distrezi şi să-ţi faci intrarea in pasi de dans în 2020, la petrecerea Double 20, Double Fun!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?