Rockabella

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 Martie 2020, 20:00 Vineri
Evenimentele trecute
  • 2 Aprilie 2019, 21:00 Marți

Descriere

Din cauza numărului tot mai mare de cazuri de pacienți infectați cu virusul COVID – 19, Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat in data de 8 martie în care anunță luarea unei măsuri OBLIGATORII pentru toți organizatorii de evenimente:

„Începând din data de 8 martie 2020, sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1000 de persoane.

Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată.”

Prin urmare majoritatea organizatoriilor au fost nevoiti sa reprogrameze sau sa anuleze mare parte din evenimentele de pe site.

Rockabella lansează noul single “Arată-te!”

Pe 27 Martie, în Expirat Halele Carol, Rockabella ne provoacă să ne aratăm! La un an de la lansarea albumului “Clarobscur”, Rockabella revine cu un single despre apropiere și vulnerabilitate.

Rockabella îmbină influențe art-rock, alternative și indie-pop cu inserții de neașteptat... Dar cel mai mult îmbină trăiri. Acele secunde în care te oprești și nu înțelegi ce se întâmplă cu tine. Acel punct de liniște care se dizolvă în melodie, armonie și ritm. Fiecare cântec aprinde lumina asupra unei clipe trăite cu putere și o îmbracă în povestea infinită de dinaintea și din urma ei. Din componența trupei fac parte Teodora Moroșanu - voce, Andrei Ilie - tobe, Bogdan Diaconeasa - bass și Ștefan Mustață - chitară.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?