SAGA presents Frozen Beats: Nicky Romero, Grasu XXL, Pukka, Emergency Meeting

Imagini

Informații

Data: 9 Decembrie 2023, 22:00 Sâmbătă
Locul:Bucureşti, Hala Laminor

Descriere

ALDA Romania si SAGA Festival va invita la o serie de concerte si party-uri ce vor avea loc in cadrul târgului de Crăciun Laminor Winter Wonderland.

Program 22:00 - 03:00
Festivalul Saga prezintă Frozen Beats: 9, 16, 23 decembrie
Simte ritmul iernii la Frozen Beats, prezentat de Saga Festival. Cu Nicky Romero și Grasu XXL pe 9 decembrie, Quintino cu Puya pe 16 decembrie și Sunnery James & Ryan Marciano și Spike pe 23 decembrie, aceste nopți vor fi cu siguranță electrice!

 

Biletele pentru Flashback și Frozen Beats costă doar 50 de lei. Nu ratați aceste nopți incredibile la un preț imbatabil.

Winter Wonderland nu este doar un târg de Crăciun; este un loc în care visele de vacanță prind viață. De la weekendul de deschidere până la Anul Nou, fiecare zi oferă ceva special. Alăturați-vă nouă în această minunată călătorie de vacanță!

O iarna fabuloasă!

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?