Summer Of Love cu Cocktail si Vinil

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 8 August 2019, 18:00 Joi
Preț: Intrare liberă

Descriere

Pentru noi mesajul Make Love, not War are un sens cu adevărat special. E o filosofie care se regăseşte in totalitate în motto-ul nostru: Love.Peace.Coffee.
Așa că te invităm la Summer of Love – manifestul Tucano Coffee pentru pace şi dragoste în lume, care vara aceasta va fi pentru noi un laitmotiv, prezent în tot ceea ce facem.

Joi seara 8 August va asteptam pe terasa noastra Hippie, cu muzica muzica Hippie, etern tânără pe vinil, atent selectată de MARINOV, un DJ care a făcut din selecții muzicale o obsesie și un job în același timp. Dj Marinov este unul dintre cei mai versatili selectori muzicali cu numeroase session-uri în cadrul Festivalurilor și petrecerilor de gen - https://www.facebook.com/marinov.alexandru/

Acum 50 de ani, la San Francisco avea loc cea mai mare mişcare socio-culturală dedicată păcii, dragostei şi muzicii. Summer of Love a adunat în 1967 peste 100 000 de tineri care se regăseau în valorile culturii hippie. Mesajele tinerilor exprimau dorinţa de a trăi într-o lume mai bună, cu mai puţine războaie, cu mai puţină violenţă oferind în schimb dragoste, flori şi doar gânduri bune celor din jur.

Aşadar, te asteptam joi seara, teleportează-te pentru câteva ore într-o ambianţă hippie. Te aşteaptă muzică pe vinil, cocktailuri, o mulțime de sortimente de cafele și multe zâmbete răcoroase.

TUCANO Summer of Love
Intrarea liberă
Dress code: hippie mood
Telefon rezervări: 0722337508
E-mail rezervări: madagascar@tucanocoffee.com

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?