Aventurile bunicutei Julieta

Imagini

Informații

Data: 13 August 2022, 11:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 26 Iunie 2022, 11:00 Duminică

Descriere

Un spectacol plin de umor, inedit și 100 % interactiv. Romeo Alună și Bunicuța Julieta le vor oferi copiilor o porție zdravănă de râs. Atât copiii, cât și părinții, vor avea parte de o experiență cu adevărat diferită și specială. Veniți să vă bucurați de cel mai nou gen de divertisment de la noi din țară – VENTRILOCIA !
Spectacol interactiv , recomandat copiilor cu vârstă de peste 3 ani.

Durata: 45 minute

Un spectacol pus în scenă in cadrul programului Caravana cu Spectacole la Gradina Urbană Km0 - Strada Batistei nr 14, București (în spate la Intercontinental)

Alte mențiuni:

Preț bilete: 35 lei – adulți, 35 lei - copii, Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet. Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau direct de la locatie înainte de începerea spectacolului în funcție de locurile rămase disponibile.

Powered by Teatru la Cinema
www.teatrulacinema.ro

#teatrulacinema

#caravanacuspectacole

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?