Dacă te naști într-o luni, vei muri într-o vineri

Imagini

Informații

Data: 8 Decembrie 2023, 20:00 Vineri
Evenimentele trecute
  • 22 August 2023, 20:00 Marți
  • 20 Iulie 2023, 20:00 Joi
  • 31 Mai 2023, 20:00 Miercuri

Descriere

Cel care nu a iubit niciodată, înseamnă că nu a trăit niciodată.
Spectacolul este o comedie ce explorează relația complexă dintre doi oameni, dintre doua caractere interpretate de același actor și aceeași actriță, în trei perioade diferite ale vieții lor: la vârstele de 20, 35 și 50 de ani.

În prima scenă, personajele sunt la începutul vieții lor de adulți tineri, plini de speranțe și vise. Sunt curajoși și neînfricați în fața incertitudinii și au o energie molipsitoare.

În a doua scenă, personajele sunt mai experimentate și mai înțelepte, dar în același timp, se luptă cu greutățile și dezamăgirile vieții.

În ultima scenă, personajele sunt la vârsta mijlocie, și se confruntă cu regretul și pierderea oportunităților de viață. Reflectă asupra alegerilor pe care le-au făcut și a modului în care viețile lor au evoluat, dar încă simt dorința de a face schimbări și de a-și găsi fericirea.

Spectacolul este o călătorie emoționantă prin diferitele etape ale vieții și prin modul în care relațiile noastre evoluează odată cu trecerea timpului. Actori talentați și o poveste captivantă fac din acest spectacol o experiență memorabilă pentru public.

Este un spectacol contemporan ce naște aceleași probleme antice. Acela care nu a iubit niciodată, înseamnă ca nu a trăit niciodată căci nu piroanele l-au răstignit pe Hristos, ci IUBIREA!

Comedie, 90 minute, fără pauză

Nerecomandat persoanelor sub 14 ani!

Text: George Ștefan

Regia: Mircea Rotaru

Distribuția: Ștefana Ionescu-Darzeu, Cristian Ioniță

Info:

Accesul la eveniment se va face începând cu ora 19:00. Spectacolul va începe la ora 20:00.

Vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 15 minute înainte de începerea spectacolului. După începerea evenimentului biletele nevalidate sunt anulate automat.

Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Locul de desfășurare: Teatrul Nou

Adresa: Strada Matei Voievod 88 (lângă UNATC), Sector 2, București 021456

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?