Dacă te naști într-o luni, vei muri într-o vineri

Imagini

Informații

Data: 31 Mai 2023, 20:00 Miercuri

Descriere

Cel care nu a iubit niciodată, înseamnă că nu a trăit niciodată.

Spectacolul este o comedie ce explorează relația complexă dintre doi oameni, dintre doua caractere interpretate de același actor și aceeași actriță, în trei perioade diferite ale vieții lor: la vârstele de 20, 35 și 50 de ani.
În prima scenă, personajele sunt la începutul vieții lor de adulți tineri, plini de speranțe și vise. Sunt curajoși și neînfricați în fața incertitudinii și au o energie molipsitoare.
În a doua scenă, personajele sunt mai experimentate și mai înțelepte, dar în același timp, se luptă cu greutățile și dezamăgirile vieții.
În ultima scenă, personajele sunt la vârsta mijlocie, și se confruntă cu regretul și pierderea oportunităților de viață. Reflectă asupra alegerilor pe care le-au făcut și a modului în care viețile lor au evoluat, dar încă simt dorința de a face schimbări și de a-și găsi fericirea.
Spectacolul este o călătorie emoționantă prin diferitele etape ale vieții și prin modul în care relațiile noastre evoluează odată cu trecerea timpului. Actori talentați și o poveste captivantă fac din acest spectacol o experiență memorabilă pentru public.
Este un spectacol contemporan ce naște aceleași probleme antice. Acela care nu a iubit niciodată, înseamnă ca nu a trăit niciodată căci nu piroanele l-au răstignit pe Hristos, ci IUBIREA!
Comedie, 90 minute, fără pauză
Nerecomandat persoanelor sub 14 ani!
Text: George Ștefan
Regia: Mircea Rotaru
Distribuția: Ștefana Ionescu-Darzeu, Cristian Ioniță
Info:
Accesul la eveniment se va face începând cu ora 19:00. Spectacolul va începe la ora 20:00.
Vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 15 minute înainte de începerea spectacolului. După începerea evenimentului biletele nevalidate sunt anulate automat.
Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?