Festival AMA-torissima by INDART - "Mă cutremur" colaj de texte, Producție: Phoenix Art School

Imagini

Informații

Data: 23 Septembrie 2023, 18:30 Sâmbătă

Descriere

Cu mare bucurie și entuziasm vă invităm în perioada 22-24 Septembrie să pășiți în universul captivant al teatrului amator la ediția 1.1 a Festivalului AMA-torissima! Festivalul-concurs promovează actorii amatori talentați din București și școlile de teatru unde s-au format, și, în același timp, e un prilej de celebrare a artei dramatice în toată splendoarea ei.
Organizatorii Festivalului sunt Teatrul InDArt și Teatru Infinit, susținerea spectacolelor va fi pe scena teatrului Infinit, Str. Mihai Eminescu, nr 127, sector 2

Festivalul AMA-torissima reprezintă cu mândrie unul dintre cele mai strălucitoare evenimente din peisajul cultural al țării noastre. Aici, pasionații de teatru, care au aspirații de a păși pe marile scene, au ocazia unică de a-și prezenta talentele și de a se exprima în fața unei audiențe adoratoare. Acesta este o adevărată trambulină pentru actorii amatori, unde ei pot să-și pună în valoare creativitatea și dedicarea.

Unul dintre punctele forte ale Festivalului AMA-torissima este elogiul pe care îl aduce actorului amator. Fiecare participant aici este un exemplu al pasiunii pentru teatru, al dorinței de a se autodepăși și de a aduce la viață personaje complexe și povești fascinante. Actorii amatori reprezintă o sursă inepuizabilă de talent brut și devotament, iar acest festival le oferă o scenă pe măsura aspirațiilor lor.

Spectacolele prezentate în cadrul Festivalului AMA-torissima sunt selectate cu grijă pentru a oferi publicului o experiență teatrală memorabilă. Fiecare producție este o incursiune în lumea magiei scenice, o călătorie în universuri paralele și o oglindă a societății în care trăim. Actorii amatori care urcă pe scena acestui festival aduc cu ei emoție, autenticitate și o bucurie sinceră de a interpreta roluri diverse.

Încheind, Festivalul AMA-torissima este un eveniment care strălucește prin forța și pasiunea actorilor amatori și prin calitatea spectacolelor prezentate. Este un loc unde visele se împlinesc, unde teatrul devine o formă de artă accesibilă tuturor, iar publicul are privilegiul de a fi martor la ascensiunea unor talente remarcabile. Vă invităm să fiți alături de noi în această călătorie extraordinară în lumea teatrului amator și să descoperiți cu noi frumusețea și profunzimea acestei arte minunate.

Școlile de teatru participante: Art School Bravissimo, Phoenix Art School, ImpACT ART, Victory of Art, Dream&Act, Breasla Actorilor, AMA-T Act School

Juriul va fi format din personalități marcante ale teatrului românesc.

Publicul va avea ocazia să voteze cel mai bun spectacol.

 

“Mă cutremur” colaj de texte, Producție: Phoenix Art School

Regie: Laura Boeru / Distribuție: Ana Armeanu, Mihaela Catrina, Ana Borcos

Sinopsis: Silvana și Ella, actrițe ale Teatrului Alighieri, rămân captive în clădire, în urma unui dezastru natural. Prietenia, instinctul de supraviețuire, dar și sentimentele față de meseria de actor sunt puse la încercare. Personajele trec prin printr-un carusel de trăiri puternice care nu te vor lăsa indiferent.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?