Galcevile din Chioggia, de Carlo Goldoni, spectacol jucat de copii

Imagini

Informații

Data: 10 Aprilie 2022, 19:00 Duminică
Evenimentele trecute
  • 8 Aprilie 2022, 19:00 Vineri
  • 7 Aprilie 2022, 19:00 Joi
  • 3 Aprilie 2022, 19:00 Duminică

Descriere

În datele de 3, 7, 8 și 10 aprilie 2022, începând cu ora 19:00, la Teatrul Infinit (Str. Mihai Eminescu nr. 127, București), va avea loc spectacolul „Gâlcevile din Chioggia”, al celui mai mare autor italian de comedii, Carlo Goldoni, pus în scenă de Teatrul Vienez de Copii.
Acţiunea piesei “Gâlcevile din Chioggia” se desfăşoară într-un sat de pescari din apropierea Veneţiei. În sat sunt şi multe tinere dornice să se căsătorească, însă au doar o problemă: sunt prea puţini bărbaţi.
Fiecare domnișoară doreşte să fie cea mai frumoasă şi cea mai vrednică şi toate sunt geloase şi caută motive de harţă cu rivalele lor pentru a ieşi în evidenţă. Checca, cea mai tânără dintre ele, este încă în căutarea unui soţ, Lucietta este logodită cu Titta Nane şi Orsetta cu Beppe, fratele Luciettei.
Şi apoi apare Toffolo, un luntraş cu un venit modest, care este în căutarea unei soţii. Lucietta, Orsetta şi Checca flirtează cu Toffolo pur şi simplu din plictiseală, deoarece ceilalţi bărbaţi sunt plecaţi la pescuit. Şi astfel încep gâlcevile – şi toate acestea din cauza unei bucăţi de dovleac pe care Toffolo i-o dăruieşte Luciettei. Bărbaţii nu mai doresc să audă de femei, iar femeile nu doresc să mai audă de bărbaţi. Vociferează, se înfurie şi se dezlănţuie, totul din cauza unei bucăţi de dovleac.
Dacă va învinge sau nu dragostea, vom afla împreună la finalul spectacolului pus în scenă de Teatrul Vienez de Copii.
Teatrul Vienez de Copii a fost creat in 1994 de către Sylvia Rotter, cu scopul de a familiariza copiii şi tinerii cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani cu universul literaturii şi al spectacolului. Deschis tuturor copiilor şi tinerilor, indiferent de mediul social sau de nivelul de dezvoltare al aptitudinilor, teatrul îşi propune să educe şi să anime atât participanţii, cât şi publicul.
Regia este semnată de Petrică Voicu, avându-i coordonatori artistici pe Ruxandra Coman, Cezar Vlad și Andreea Grindean, alături de asistenții Andreea Pîrvulescu și Alexandra Novac.
Spectacolul este organizat pentru 2022 de Andreea Popescu și Luiza Ionescu.
Programul integral al spectacolelor:
3 aprilie, ora 19:00 – Teatrul Infinit
7 aprilie, ora 19:00 – Teatrul Infinit
8 aprilie, ora 19:00 – Teatrul Infinit
10 aprilie, ora 19:00 – Teatrul Infinit

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?