Gașca Zurli "Te rog, Moș Crăciun!"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 4 Decembrie 2019, 19:00 Miercuri
Telefon Informații: 0748 110 111

Descriere

Gașca Zurli prezintă spectacolul "Te rog, Moș Crăciun!"
Gașca Zurli prezintă spectacolul " Te rog, Moș Crăciun!", o producție unică prin care copiii învață să-și formuleze dorințe, pentru ei și pentru cei din jurul lor.

Pe 04 decembrie, la ora 19.00, copii și părinți deopotrivă sunt invitați să pășească în lumea magică creată de Mirela Retegan și pusă în scenă de cele mai iubite personaje din România.

Aflăm împreună cum ne punem dorințele, cum să fim atenți la cei din jurul nostru, cum îi putem ajuta punându-ne dorința potrivită. Lecția generozității este declarată deschisă și oricine poate participa.

Moș Crăciun devine cel mai cald și bun profesor. Răbdător și înțelept, acesta îi învață pe prietenii din Gașca Zurli că a dărui e cel mai frumos cadou pe care cineva îl poate face și le reamintește tuturor că formulele magice " te rog frumos", " mulțumesc", "iartă-ma" și " te iubesc" ne pot schimba viața uneori.

"Te rog, Moș Crăciun!" este o producție marca Zurli, scrisă de Mirela Retegan, prin care Gașca Zurli încheie un an spectaculos. 

Spectacolul se joacă pe 04 decembrie, la ora 19.00, la Sala Palatului din București. Pentru mai multe detalii vizitați www.zurli.ro.

BILETELE s-au pus în vânzare pe www.zurli.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro și pe www.entertix.ro.

INFO BILETE 
Accesul la eveniment se face pe baza de bilet. Biletul în baza căruia se va face accesul trebuie păstrat pe toată durata evenimentului.
Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.
Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!
Biletul permite accesul participanților doar în categoria de preț aferentă zonei menționate pe acesta.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?