Mamma Mia! Pur și simplu irezistibil!

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 Martie 2019, 19:00 Vineri
Preț: 155 - 290 lei
Telefon Informații: 0314 326 888
Evenimentele trecute
  • 28 Decembrie 2018, 19:00 Vineri
  • 22 Septembrie 2018, 19:00 Sâmbătă

Descriere

„MAMMA MIA!” : prima reprezentație din acest an, la Bucuresti

OFERTA SPECIALA: "BILETE PENTRU FAMILIE SI PRIETENI"

15% discount pentru mai mult de 4 bilete achiziţionate
20% discount pentru mai mult de 8 bilete achiziţionate

Promoţie valabilă până la 15 ianuarie 2019
La final de iarna, o scurtă vacanță pe o insulă însorită este întotdeauna o idee bună. Și nu oricum, ci împreună cu familia și prietenii. Iar dacă în program sunt incluse muzică, dans, o frumoasă poveste despre prietenie, relații, iubire, dar și mult umor, nici că există un alt loc mai potrivit decât... Sala Palatului din București!

Pe 15 martie, în primul spectacol din Bucuresti, MAMMA MIA! va aduce atmosfera insulei grecești la București, iar toți cei care doresc să facă un cadou special de sărbători celor dragi pot achiziționa bilete cu preț redus până pe 31 ianuarie.
„MAMMA MIA!” revine la București cu cele mai frumoase decoruri, cu 18 de dansatori și 8 soliști, coregrafii originale, costume spectaculoase și muzică live.

DISTRIBUŢIA VA FI ANUNŢATĂ ÎN CURÂND
Musicalul „MAMMA MIA!” a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentații. În orice zi au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!", în jurul lumii.
Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat și al doilea film Mamma Mia 2.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?